Tietosuojaseloste

Päivitetty 03. syyskuuta 2018
Rekisteriasioita hoitava vastuuhenkilö

Yrityksen logo

Logo Studio Tummenberg

Rekisterinpitäjä

Yrityksen nimi Studio Tummenberg
Osoite Rantaladontie 7, 03250 Ojakkala
Y-tunnus 2922925-5
Puhelinnumero 040 8378 948
Sähköposti info@tummenberg.fi

Rekisteriasioita hoitava vastuuhenkilö

Yritys Studio Tummenberg
Nimi Kalevi Ohmeroluoma
Osoite Rantaladontie 7, 03250 Ojakkala
Puhelinnumero 040 8378 948
Sähköposti kalevi@tummenberg.fi

Rekisteriasioita hoitava henkilö

  • Kerättäviä henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.
  • Kerättäviä henkilötietoja käytetään palaute- tai yhteydenottolomakkeen yhteydenottojen mahdollistamiseen.
  • Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.
  • Asiakkaan tunnistaminen ja käyttöoikeuksien hallinta.
  • Mahdollisen verkkokauppaan rekisteröityneiden asiakkaiden tilausten toimittamiseen, asiakassuhteen ylläpitoon ja kehittämiseen, palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen, palvelun kehittämiseen, raportointiin, analysointiin ja markkinointiin.

Rekisterin tietosisältö

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Katuosoite
  • Postinumero
  • Postitoimipaikka
  • Y-tunnus
  • Markkinointiluvat ja -kiellot
  • Käyttäjätunnus
  • Salasana
  • Ammatti
  • Koulutus
  • Asuinmaa
  • Kansalaisuus
  • Kieli

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään:
  • Henkilöltä itseltään.
  • Suomen Asiakastieto Oy:ltä.
  • Bisnodelta.
  • Väestörekisterikeskuksesta.
  • Viranomaisen pitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa (esimerkiksi kaupparekisteri, yritystietorekisteri, verohallinnon rekisterit).

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

  • Tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle.

Evästeiden (cookies) käyttö

  • Palvelussa käytetään evästeitä.
  • Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja käytetään palveluiden tehokkuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi.
  • Evästeiden avulla kerätään tietoja siitä kuinka kävijät liikkuvat ja käyttäytyvät verkkosivuilla.
  • Evästeiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymiä.
  • Yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön puitteissa evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla saatua tietoa voidaan kuitenkin yhdistää käyttäjältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin henkilötietoihin.
  • Käyttäjällä on mahdollisuus koska tahansa estää evästeiden käyttö kokonaan tai osittain muuttamalla käyttämänsä selaimen asetuksia. Tallentuneet evästeet voi halutessaan poistaa.
  • Evästeet ovat tarpeellisia joidenkin rekisterinpitäjän tarjoamien internetpalveluiden toimivuudelle, emmekä takaa palveluiden toimivuutta ellei evästetoiminnallisuus ole käytössä.
  • Evästeiden avulla kerättyjä tietoja hyödynnetään viestinnän ja markkinoinnin kohdentamisessa sekä markkinointitoimenpiteiden optimoinnissa.

Rekisterin suojaus

  • Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse.
  • Tulosteina olevia henkilötietoja säilytetään rekisterinpitäjän toimitiloissa, tilat on lukittu, tiloissa on kulunvalvonta.
  • Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla.
  • Sähköiset tiedot on suojattu käyttäjätunnuksin.
  • Sähköiset tiedot on suojattu salasanoin.
  • Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

Tarkastus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26-28 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu.
  • Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen info@tummenberg.fi.
  • Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
  • Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa yllä mainitussa osoitteessa.
  • Tarkastusoikeus on maksuton enintään kerran vuodessa toteutettuna.